شنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۲

دومین جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان سرخس برگزار شد

image-20251009122323-1.jpeg

دومین جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان سرخس در کتابخانه عمومی دکتر شریعتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی، دومین جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان سرخس به ریاست مجید بیکی؛ فرماندار شهرستان و با حضور سایر اعضا حقیقی وحقوقی کتابخانه عمومی دکتر شریعتی برگزار شد.

فرماندار سرخس در این نشست با تأکید بر جایگاه والای کتاب و کتابخوانی در ارتقاء فرهنگی و علمی جامعه، مدیران دستگاه‌های اجرایی را به ایفای نقش فعال و مؤثر در ترویج این فرهنگ گرانبها فراخواند.

وی بیان کرد: مدیران باید پیشگامان این حرکت فرهنگی باشند و با حضور مستمر و منظم در کتابخانه‌ها، الگویی شایسته برای کارکنان، خانواده‌ها و جامعه خود به‌شمار آیند.

بیکی افزود: بدون تردید، نهاد خانواده به‌عنوان نخستین و تأثیرگذارترین بستر تربیتی، نقش بسزایی در نهادینه‌سازی فرهنگ مطالعه و کتابخوانی در میان نسل نوپای جامعه ایفا می‌کند. حضور والدین در کتابخانه‌ها به همراه فرزندان و بهره‌گیری از ظرفیت‌های فرهنگی و آموزشی این فضاها، نه تنها زمینه‌ساز تقویت پیوند عاطفی خانواده با محیط‌های فرهنگی است، بلکه گامی مؤثر در ارتقای سطح بینش، توانمندی‌های فکری و توسعه مهارت‌های اجتماعی فرزندان به‌شمار می‌رود. بی‌تردید، استمرار چنین رویکردی می‌تواند در شکل‌گیری نسلی اندیشمند، مسئولیت‌پذیر و فرهنگ‌مدار نقش‌آفرین باشد.

راحله عرب قدیمی؛ رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان سرخس نیز ضمن تأکید بر اهمیت غنی‌سازی مجموعه کتابخانه‌های عمومی، آن را اقدامی بسیار ارزشمند و اثربخش دانست. وی از حضار جلسه دعوت کرد تا در طرح «اهدای کتاب، اهدای دانایی» مشارکت فعال داشته و کتاب‌های بلااستفاده در منازل و محیط‌های کاری خود را پس از مطالعه، به کتابخانه‌های عمومی شهرستان اهدا کنند تا زمینه بهره‌مندی سایر شهروندان فراهم شود.
سنگ‌فرش معابر منتهی به کتابخانه امام حسین(ع) بزنگان، برگزاری نشست‌های کتابخوانی هفتگی در محل کتابخانه عمومی شریعتی شهرستان با حضور مدیران شهرستان و افزایش هزینه عضویت سالانه کتابخانه‌های عمومی شریعتی  از مهمترین مصوبات جلسه بود.
در پایان این نشست، کتاب «کتابخانه نیمه‌شب» اثر مت هیگ، توسط  راحله عرب قدیمی؛ رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان سرخس معرفی شد.

دومین جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان سرخس برگزار شد

دومین جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان سرخس برگزار شد

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
1 + 1 =